24 Ağustos 2020 Pazartesi

Ekim 2020 Modül Eğitimleri Hk.

Yeni Dönem Modül Sınav Hazırlık Kurslarımız açılmıştır.
3-4-10-11 Ekim tarihlerinde yapılacak modül sınavlara yönelik olarak Yeni Dönem Modül Sınav Hazırlık Kurslarımız açılmıştır.
SHY-66 Hava Aracı Bakım Personeli Lisans Yönetmeliği kapsamında düzenlenmekte olan Modül Sınavlarında yetkili kuruluş olan Kapadokya Üniversitesi olarak Havacılık alanındaki bilgi ve tecrübelerimizi sizlerle paylaşmaya hazırız. Amacımız, siz değerli katılımcılarımızın modül sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmanıza destek olmaktır.
Modül sınav kursumuz hiçbir şekilde sınav geçme garantisi vermez.
Kurslarımız, Kapadokya Üniversitesi uzaktan eğitim- öğretim sistemi üzerinden canlı olarak düzenlenecektir. Kurslarımıza, evinizin konforunda ülkemizin her yerinden katılabilir, soru sorabilir, kaçırdığınız veya tekrar dinlemek istediğiniz derslerin kayıtlarını izleyebilirsiniz.
Başarıya giden yolda ihtiyaç duyduğunuz eğitimlerimizle Kapadokya Üniversitesi olarak sizlerin yanındayız.
Detaylı bilgi almak, bize ulaşmak ve kayıt olmak için ilgilendiğiniz eğitime tıklamanız yeterlidir.

Bu dönem açılması planlanan kurslarımız;
Modül- 1 Matematik
Modül-7A Bakım Uygulamaları
Modül- 7A Bakım Uygulamaları (Yazılı sınav)
Modül- 8 Temel Aerodinamikler
Modül 9 İnsan Faktörleri
Modül 9 İnsan Faktörleri (Yazılı sınav)
Modül- 10 Havacılık Mevzuatı
Modül 10- Havacılık Mevzuatı (Yazılı sınav)
Modül- 11 Türbinli Uçak Aerodinamiği, Yapısı ve Sistemleri
Modül 13- Hava Aracı Aerodinamiği, Yapı ve Sistemler
Modül- 15 Gaz Türbin Motoru
Modül- 17 Pervane
Detaylı bilgi almak için;
https://sem.kapadokya.edu.tr/modul-sinav-kurslari sayfamızı ziyaret edebilir.

sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,

0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0530 143 9886 / 0537 598 6671 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.